Batouwse Singel 3 Lienden

Batouwse Singel 3 Lienden

Omschrijving

Wonen aan het Lingemeer!

Te koop wordt aangeboden deze recent gebouwde luxe afgewerkte vrijstaande “notariswoning” met slaapkamer op de begane grond, fraai aangelegde tuin, berging, eigen aanlegsteiger en royale veranda op royaal bemeten perceel grond en ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein!
Deze prachtige, moderne en in nieuwstaat verkerende vrijstaande woning heeft veel te bieden en is zeker uw bezichtiging waard. Gelegen aan een uitloper van het Lingemeer met aanlegsteiger geeft u de mogelijkheid een boot aan te leggen en lekker een stukje te varen op het prachtige meer. De fraai aangelegde en besloten tuin met veranda’s zorgen voor heerlijk toeven, ook in het voor- en naseizoen! Kortom een geweldige locatie.

Het dorp Lienden is een gezellig dorp en heeft een breed aanbod van winkels en voorzieningen. Zo vind je er een winkelcentrum met o.a. supermarkten, Hema, Primera, bakker, bloemisterij, drogisterij etc. Kortom, in Lienden kun je goed terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang, trapkast en modern toilet. Vanuit de hal is de slaapkamer aan de voorzijde van het woonhuis toegankelijk. Deze is voorzien van een dubbel wastafelmeubel en een douche met rainshower.
De hal bied verder toegang tot de royale tuingerichte woonkamer bestaande uit een zitgedeelte met open haard en een eetgedeelte met zeer luxe open keuken die voorzien is van een kookeiland en alle denkbare inbouwapparatuur. De openslaande deuren naar de veranda maken een mooi verlengstuk naar de tuin.
Vanuit het eetgedeelte is de royale bijkeuken/ berging toegankelijk waar de witgoed aansluitingen en de CV opstelling aanwezig zijn. De bijkeuken biedt ook toegang tot de terrasoverkapping aan de achterzijde en is ook via een buitendeur vanaf de oprit te bereiken.

1e verdieping:
Ruime overloop, twee royale slaapkamers en een zeer luxe zeer grote badkamer (v.v. groot whirlpool ligbad, dubbele rainshower doucheruimte, dubbel wastafelmeubel, 2e toilet, urinoir, en handdoekradiator). Op deze verdieping is met aanpassingen eventueel een 3e slaapkamer te realiseren.

Onder de veranda staat een buiten jacuzzi die mee verkocht wordt. De steiger biedt de mogelijkheid om een loungebank te plaatsen waar u heerlijk kunt genieten van het water. De tuin (gelegen op het Westen) is verder fraai aangelegd met een groot terras en een fijne veranda. Er is nog een Douglas houten schuur/ tuinberging aanwezig voor alle tuinspullen.
Er zijn twee opritten waar voldoende auto’s geparkeerd kunnen worden. Het perceel aan de is voorzien van een luxe hekwerk met inrij poorten en verlichting.

Algemeen:
Bouwjaar: 2018, Perceel oppervlakte: 458 m2. Conform meetnorm NEN 2580: Bruto vloeroppervlakte: 199 m2, Bruto inhoud: 695 m3, woonoppervlakte: 127 m2, Veranda’s: 43 m2, Schuur/ berging: 15 m2.
Verwarming en warm water: Nefit HR CV gas 2018. Voorzien van Zonnepanelen. Alarmsysteem met abonnement op de meldkamer. Kozijnen zijn van kunststof.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
127 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
43 m²
Externe bergruimte
15 m²
Perceel
458 m²
Inhoud
488 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, inloopdouche, urinoir, whirlpool, zitbad
Aantal woonlagen
2

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lienden O 1312
Oppervlakte
458 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDN04-O-1312

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zonneterras
Achtertuin
143 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken