Verkoop

“Iedereen kan een huis verkopen”

Natuurlijk iedereen kan zelf zijn eigen woning verkopen. Een advertentie in de krant en de klanten komen wel. Maar wie stelt de koopakte op? Hoe om te gaan met ontbindende voorwaarden? Wat als er iets mis gaat?

Het kopen en verkopen van een huis is een zakelijke en juridische transactie. Buren Makelaars weet van de hoed en de rand, door gedegen opleiding en vooral door ervaring weten wij waar we op moeten letten, zijn we goed in het voorlichten van onze klanten en zijn wij in staat om in te spelen op problemen en deze op een goede manier op te lossen.

Vooral bij het verkopen van een huis is een goede makelaar van onschatbare waarde. Wat is de juiste prijs voor uw woning, hoe kan de verkoop het beste worden aangepakt, samen met de klant nemen wij al deze zaken met u door. Buren Makelaars regelt verder alles voor u, maar natuurlijk altijd op de manier zoals de klant het voor staat.

Gratis waardebepaling

Mocht u overwegen te verhuizen, dan is een juiste bepaling van de waarde van uw woning een belangrijke basis voor de berekening van uw financiƫle mogelijkheden. Daarom bieden wij u graag vrijblijvend en gratis een waardebepaling van uw woning aan.

Juist in de fase waarin u nog niet definitief heeft besloten om uw woning te verkopen, denken wij graag met u mee. Dit aanbod geldt natuurlijk ook voor mensen uit uw familie- en kennissenkring waarvan u weet dat zij met verhuisplannen rondlopen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u het gratis waardebepaling formulier invullen.

Meer informatie over het verkopen van een huis?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring